torsdag 9 juni 2016

Studenten

Sommarlov!! Äntligen så har det startat!

För studenterna så började dagen ganska tidigt med champagnefrukost med sina klasser för att sedan åka till skolan och springa runt och sjunga ramsor.  Vid 11 var det det studentlunch med tal och skålande.
Medans studenterna gjorde detta på morgonen så var vi yngre och gjorde annat med våra klasser på morgonen och hade en mysig lunch i klassrummen vid 11.

Vid 12.30 så ställe alla upp för att gå kortege, studenterna först såklart och sedan andra elever. Kortegen gick sedan från skolan bort till Kulturhuset och studenterna sjung för full hals hela vägen. Avslutningen inne i kulturhuset höll på i ca 1h och så hölls det tal, det sjöngs och delades ut stipendier. Många av våra skyttar tog hem stipendier. Emelie, Johannes och Ogge tog var sitt, och sedan hade vi Sara och Nattis som fick hela TRE stipendier VAR! Grattis alla 5!

Strax efter 14 så var det dags för utspring och alla studenter blev varmt mot tagna av vänner och släckt och såklart av oss andra skyttegymmare. Studenterna hoppade på flaken vid 15 och på kvällen hade många av skyttestudenterna grillning tillsammans med sina familjer.

Vi andra på skyttegym vill säga ett stort grattis till alla studenter, Emelie, Ida A, Ida H, Madde, Lollo, Johannes, Ogge, Nattis och Sara! Vi önskar er ett stort lycka till med både skytte och resten av livet, vi kommer sakna er jättemycket och vi hoppas att ni kommer och hälsar på. Om inte annat så syns vi på tävlingar.
Vi vill också säga grattis till Jonte, Anna, Joggy och Nagge som tog låtsasstudenten! Vi är jätteglada att ni kommer tillbaka till hösten så vi får ha ytterligare ett jätteroligt år med er!



























































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar